ca / es
Júlia Plaza Urgeles
20 abr. 2017
Hamelin-Laie International
Montgat

El vídeo explica els processos químics relacionats amb la fotografia analògica, així com ara la captura de les imatges, la composició del paper fotogràfic i el seu revelat. He triat aquest tema per dues raons: en primer lloc, perquè trobo genial poder plasmar un moment de l’espai temps en un petit tros de paper, m’agrada molt la idea d’immortalitzar experiències i posteriorment poder rememorar-les. En segon lloc, perquè vivim en una societat addicta a la fotografia (es calcula que cada dia es comparteixen aproximadament un milió de selfies a les xarxes socials!). M’he centrat en la fotografia analògica doncs és la base de la fotografia i el procés químic és més evident.

La química de la fotografia

Pin It on Pinterest