ca / es
Arnau Ulloa Venegas
02 maig 2018
IES Ferran Casablancas
Sabadell

En aquest vídeo he volgut explicar com la química resideix en tots nosaltres, he posat exemples com l’oxidació, la hidròlisi i les reaccions tant emocionals com a físiques que té el nostre cos en passar gana o fer exercici. Explico els beneficis i les bones sensacions que ens aporta la química en el nostre dia a dia, i com amb uns bons hàbits de vida la química ens pot recompensar fent-nos més feliços, alleujant el dolor o fent-nos sentir eufòria i benestar. El que m’ha motivat a fer aquest vídeo ha estat el fet de demostrar que la química va molt més enllà dels laboratoris de l’institut i les explicacions teòriques dels professors, motivant a més estudiants a gaudir de la química.

La química viu en tu

Pin It on Pinterest