ca / es
Martina Serra Letang
28 abr. 2022
Sek Catalunya
La Garriga

El vídeo tracta d’esbrinar si realment el sabó és tan important en el nostre dia a dia. Per a això es realitzen dos experiments. El primer és on s’explica com es forma el sabó a partir de la química. El segon, consisteix en dues parts. En primer lloc, refregar femta de cavall per les mans (amb guants), rentar-nos les mans amb aigua, recollir les mostres i aplicar-les en una placa de Petri. En segon lloc, realitzar el mateix procediment, però aquesta vegada rentant-nos les mans amb aigua i sabó. Per a saber si el sabó és realment efectiu, si al cap d’uns dies surten microorganismes en la placa de Petri, significa que les mans no s’havien netejat bé i que, per tant, el sabó no funciona o al revés. Depenent del resultat es demostrarà si el sabó és essencial o no per a les nostres vides.

El sabó, imprescindible per la higiene?

Joan Ubach de Ignacio Simo
0

Més informació

Lidia Japón Navarro
7

Més informació

Carla Ozerans Yepes 
52

Més informació

Pedro Elizalde Tramuns
6

Més informació

Josep Vives Pich
1

Més informació

 Pol Jardí Yanes
1

Més informació

Jose Hernández
0

Més informació

Maria Guarch Pascual
0

Més informació

Alejandra Mejino Lordan
0

Més informació

Marti Cima Roig
0

Més informació

Javier Díaz Soley
3

Més informació

Santiago Díez Albareda
1

Més informació

Pin It on Pinterest