ca / es
Ilianne Guillot Vidal
12 abr. 2016
Hamelin Laie International School
Montgat

La química es pot trobar en tots els àmbits del nostre dia a dia. En aquest cas, s’exemplifica la presència de la química en el nostre cervell, i més detalladament, en les nostres emocions. En aquest vídeo es descriuen diversos neurotransmissors i hormones que formen diferents sentiments: l’alegria, l’amor, la tristesa i la por.

He escollit aquest tòpic, ja que els sentiments no són matèria feta per l’ésser humà, sinó que formen part de la nostra essència d’una manera totalment natural. També, perquè és un tema bastant inexplorat i desconegut, i ara es pot verificar que tot el que sentim és gràcies a la química. No hi ha més clar exemple que els sentiments per a comprovar que la química es troba en la nostra vida quotidiana i en la naturalesa humana.

La química i el cervell: els sentiments

Pin It on Pinterest