ca / es
Alvaro Güemes Sainz
25 abr. 2021
Col·legi Claver Raïmat
Raïmat

Aquest vídeo tracta de mostrar com un element tan simple i quotidià com és el cotó pot ser tan útil i important en la vida dels éssers humans. Durant el vídeo parlo dels múltiples usos que té el cotó i les seves aplicacions en l’àmbit industrial en múltiples camps. També, i com no podia faltar sent un concurs dedicat a la química, en el vídeo explico la composició química del cotó de forma molt clara i comprensible. Finalment, però no menys important, vaig decidir realitzar un petit experiment casolà per a demostrar que el cotó és un excel·lent filtre. D’aquesta manera, el vídeo no és únicament teòric, sinó també pràctic i divertit.

El Cotó

Pau Martínez Yáñez
188

Més informació

Marc Sobrevias Pueyo
1

Més informació

Ignacio Agustí Brugarolas
0

Més informació

Rosaria Velasquez Calandriello
1

Més informació

Laia Prats Castillo
2

Més informació

Gonzalo Roca Piera
1

Més informació

Iván Romero Lozano
3

Més informació

Júlia Feria Salvador
2

Més informació

Andrea Rubio Fernández
2

Més informació

Carles Galy Ladero
0

Més informació

Álvaro Millán Lajarín
5

Més informació

Sonia Laborda Temprado
2

Més informació

Pin It on Pinterest