ca / es
18 febr. 2015

La Química, com a ciència, ens permet conèixer el món que ens envolta i el seu funcionament i és, també, indispensable per seguir proporcionant avenços i millores a la nostra societat en àmbits tan diversos com la salut, l’alimentació, la informàtica o l’enginyeria. La Química i l’Enginyeria Química són camps amb futur i moltes possibilitats de desenvolupament per a aquells estudiants que tinguin interès per les ciències, les matemàtiques, la física i la informàtica.

Estudiar Química et permetrà analitzar la constitució i estructura dels materials, desenvolupar nous processos químics, proporcionar solucions a problemes relacionats amb el medi ambient, introduir millores en el sector de l’energia… en definitiva, la Química et brinda l’oportunitat de contribuir al progrés i al desenvolupament social.

IQS imparteix el Grau en Química i el Grau en Enginyeria Química, ambdues titulacions orientades a formar a futurs professionals del sector de la Química amb una vocació i un compromís social clars: persones ètiques i integrals en els àmbits personal, acadèmic i professional.

Estudis universitaris de Química

Pin It on Pinterest