ca / es
Maria Costa Muñoz
27 abr. 2015
Jesuïtes Casp – Sagrat Cor de Jesús
Barcelona

Els condicionadors capil•lars o les anomenades “mascarilles” són productes cosmètics d’ús habitual. El vídeo mostra com actuen aquestes substàncies i explica què tenen per aconseguir desembullar el cabell i que quedi suau i brillant.

La química és un camp molt ampli i té aplicacions en sectors molt diversos. En les darreres dècades la química ha esdevingut el motor per al desenvolupament de productes i innovacions en el sector de la cosmètica. Aquests productes permeten millorar el benestar de la població i resoldre i satisfer les necessitats de la gent. Els condicionadors, per exemple, ajuden a mantenir la higiene del cabell i, en certa manera, afavoreixen la bellesa ja que fan que el cabell es vegi millor.

Aplicació química en el sector de la cosmètica

Pin It on Pinterest