ca / es
Guillem Mata
27 abr. 2015
Salesians Rocafort
Barcelona

La química està present en tots els àmbits de la nostra vida, sovint d’una forma invisible, de manera que no ens adonem d’aquesta presència de la química a la nostra quotidianitat. En aquest vídeo he volgut fer una metàfora amb la invisibilitat de la tinta “invisible”, feta amb tiocianat amònic i que el FeCl3 és capaç de revelar, i la invisibilitat de la química, que una mirada científica també és capaç de revelar.

He escollit quatre frases (que tenen un cert toc de provovació) que posen de manifest que la química és a tot arreu, i que intenten fer-nos conscients de que hi ha química en el nostre cos, en el tabac (negativa), en els núvols, en el pernil… i que no tot el que porta l’adjectiu “químic/a” és artificial i perjudicial… El missatge final recull una de les célebres frases de “el petit príncep” de Saint-Exupéry que he adaptat a la química.

Química Invisible

Pin It on Pinterest